Conditional Examine does not recognize certain skills

Any Issues or Bugs Should Be Posted in Their Respective Categories

Moderators: Moderator, Associate Dev, Quality Control, DM

Post Reply
User avatar
Winterborne
Posts: 172
Joined: Sun Jun 12, 2011 3:03 pm
Location: US (EST)

Conditional Examine does not recognize certain skills

Unread post by Winterborne » Sat Apr 07, 2018 2:16 am

Specifically, adding a CE line using the Lore: Local skill, it doesn't seem to ever recognize that. Won't show up, even in the raw analysis stream, so I am guessing behind the scenes something gets mixed up in what it's looking for and it always flags as you not having enough skill.

May also be the case for other skills, but haven't gone through and tested a huge number.

EDIT: Maybe not skill related? Got it to show up with Lore: Local, Sometimes it just stops recognizing new text at a certain point after edits - failed to publish description. Is there a character limit?

I would incidentally like to suggest that the Analysis view FORMATTING (colors, letting you know what skill gave you that insight) be how it shows up in Examine.
Nathan Goldenmane - Knife-fighter of Sune - Marshal

User avatar
Winterborne
Posts: 172
Joined: Sun Jun 12, 2011 3:03 pm
Location: US (EST)

Re: Conditional Examine does not recognize certain skills

Unread post by Winterborne » Sat Apr 07, 2018 1:08 pm

Having done more exhaustive testing, it is absolutely a character limit on the field (either the field as a whole, or on a single conditional section, unclear as to which). Is there a way we can get a counter in or at least a "your description is too long" error when publishing fails? It allows you to type up a seemingly limitless number of characters, but if you are past a limit, it will fail to publish with no error message.
Nathan Goldenmane - Knife-fighter of Sune - Marshal

User avatar
Calodan
Posts: 1986
Joined: Fri Apr 19, 2013 12:21 pm
Location: Parker Colorado USA

Re: Conditional Examine does not recognize certain skills

Unread post by Calodan » Tue Apr 24, 2018 1:33 pm

Figured this was as good a place as any.

Conditional examine is erasing the first slot if you have multiple examines saved.

Also recently my conditional examine started going wonky and wont let me switch anymore between my multiple examines.
Kory Sentinel
"We should take the army head on!"

"... it sounds like a terrible idea, but look at that smile."
"And he just sounds so confident ... he is a favored soul."
"Even if we don't survive, he will, and isn't that what matters?" -Red Lancer

Post Reply